Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

      

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 234
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Свято мужності та відваги
11:15
Свято мужності та відваги

      З 12 по 16 жовтня в нашій школі проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких було виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотичної свідомості,  спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у військових формуваннях.

      Протягом тижня класні керівники проводили виховні години, постійно діяла виставка плакатів та стінгазет, школярі писали літературні твори на тему: «Лист захиснику України», були зроблені фотороботи «Захисники України: історія та сьогодення»

      В ці патріотичні дні учні мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України. Один із таких фільмів був про нашого випускника Віталія Постолакі

"Мовчать слова, коли говорять кулі" .

     Підсумком тижня стало проведення 16 жовтня в актовій залі школи концерт-зустріч «День захисника України – свято мужності й відваги». На святі були присутні військовослужбовці, які були в зоні АТО, волонтери, завдяки яким наші солдати є забезпечені належним побутом, а також дружини військових. Гостей тепло приймали учасники концерту.

     Гості зустрічі радо спілкувалися із школярами, зокрема підполковник Ужгородського комісаріату Микола Журавльов поділився митями перебування на Східному полі бою.

     Волонтер і настоятель Петропавлівської греко-католицької церкви отець Іван Шемет розказав учням про нелегку, але хоробру волонтерську допомогу.

      Приємно було бачити і випускника нашої школи Ігоря Ріхтера, який для підростаючого покоління став прикладом мужності та відваги.

     «Нам потрібне мирне небо…» саме ця пісня пролунала на завершення незабутньої зустрічі учнівської молоді із справжніми захисниками України!

Переглядів: 641 | Додав: Міра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz