Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

      

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 234
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Листопад » 4 » Позитивний вечір відпочинку
12:01
Позитивний вечір відпочинку

      21.10.2016 року в нашому закладі  було проведено тематичну вечірку для учнів 8-11-х класів, організаторами якої були учні 11-Б класу.  Вечори у нашій школі є тематичними, і наш теж не був виключенням. Цього року було вирішено зробити щось таке, чого не було раніше, щось таке, яке б запам’яталось всім надовго. І ми зробили це!

    Вечірку проведено в стилі jeans party (джинсова вечірка),  в основі -  КВК. КВК – конкурс веселих та кмітливих. Учні школи дуже серйозно поставились до цього питання і презентували  три команди.

     Команда милих та веселих «Emoji». Це учні, які показали справжній майстер-клас смішних мініатюр, крім того ще й написали пісню, яку співає вся школа аж до тепер. Не менш активною була команда «Цімборашки». Одразу виникає питання: чому саме «Цімборашки»? І лише коли почався виступ, ми зрозуміли  -  це команда справжніх друзів! Ще одна команда була представлена ініціаторами свята. Команда, яку лякають здачею ЗНО і вступом у вищі навчальні заклади, учні, які були неперевершені у своєму виступі  -  «Неочікувані».

     Кожна команда була на висоті та була гідно оцінена глядачами. А їхні  жарти досі крутяться в голові.

       Вечір проводили двоє креативних ведучих -  Вербицький Владислав та Мудра Анастасія. Завдяки їм свято супроводжувалося  щирими посмішками, заряджаючи весь зал позитивом.  Після виступу кожної команди вечір продовжився веселими конкурсами.     

        А вже після!.. Увімкнулася світломузика, і почалась дискотека. Надіюся, що учні були задоволені  та чудово провели час. Думаю, для тих, хто вперше був на  шкільному святі, така вечірка запам’ятається  надовго.

Спасибі всім учителям та учням, котрі долучилися до організації свята.

                                                   Учениця 11-Б класу Мудра Анастасія

 

 

 


 

 

 

 

 

 

      

         

                                    

 

 

 

Переглядів: 615 | Додав: Міра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz